Goudenregen Multimedia Producties is een eenmansbedrijf, waar persoonlijke service en kwaliteit centraal staan.De kern van het bedrijf bestaat uit het ontwerpen en vervaardigen van multimedia producties.

CROSSMEDIA.
Betreft desktoppublishing, drukwerk, webdesign, fotografie en audio/visuele producties. Deze vakgebieden versmelten door gebruik van nieuwe digitale technieken. Crossmedia betekent een nieuwe integrale aanpak van de communicatiemarkt.

VOOR WIE
Met deze middelen kunnen diensten op het communicatieve vlak worden geleverd aan het midden- en kleinbedrijf,de kleine zelfstandige, de vereniging of stichting en ook aan de particulier.

VOORDEEL
Er wordt gebruik gemaakt van software van Adobe.
Met deze programmas wordt kwalitatief hoogstaande content - in gewone taal heet dat inhoud - gemaakt en afgeleverd voor publicatie op papier, op het web of voor enig ander medium. Door de goede onderlinge samenhang kan alle aandacht gevestigd worden op het creatieve proces en het behalen van resultaten van professionele kwaliteit. De integratie van de software heeft een zeer hoog peil bereikt, zodat er efficient gewerkt wordt. Dat vertaalt zich weer in aantrekkelijke tarieven. Met als hoofddoel een tevreden klant : U!